maanantai 5. heinäkuuta 2010

Candace Bushnell - The Carrie Diaries


Candace Bushnellin uutuus, The Carrie Diaries, kertoo Sinkkuelämää-sarjasta tutun Carrien teinivuosista ja siitä, miten Carrie lopulta päätyi New Yorkiin.

Itsenäisenä teoksena kirja oli varsin viihdyttävää kesälukemista, mutta jotenkin en osannut yhdistää tätä kirjan Carrieta tv-sarjan ja Sinkkuelämää-elokuvien Carrieen. Toki luonne oli sama, mutta en vain osaa kuvitella Carrieta uimajoukkueessa tai valokuvauskurssilla pahimman vihollisensa kanssa... Carrien tyylitaju oli kuitenkin jo high schoolin aikaan kohdallaan ja kirjoitustyyli täynnä Sinkkuelämästä tuttua sarkasmia.

Toki täytyy muistaa, että tämän kirjan lopusta Sinkkuelämää-sarjan alkuun kuluu useita vuosia, ja ehkä suurkaupunki muuttaa pikkukylän tyttöä vähitellen.

Alkuteos: The Carrie Diaries
Kirjailija: Candace Bushnell
Julkaisuvuosi: 2010
Kustantaja: Balzer + Bray
Sivumäärä: 389


2 kommenttia:

  1. heippa(: mistä olet onkinut tuon kirjan hyppysiisi? mietin kovasti sen tilaamista netistä, mutta ennen sitä haluaisin tietäää onko kirja kirjoitettu englanniksi vai suomeksi? (:

    VastaaPoista
  2. Akateemisesta kirjakaupasta muistaakseni tuon ostin. Tämä minun versioni on englanninkielinen (en jaksanut odottaa suomennosta), mutta löytyy jos suomennettunakin nimellä Carrien nuoruusvuodet.

    VastaaPoista