lauantai 31. heinäkuuta 2010

Jouni Hynynen - Rakkaudella, Hynynen


Törmäsin Kotiteollisuus-yhtyeestä tutun Jouni Hynysen kirjaan kaverin kirjahyllyssä ja puolivahingossa luin muutaman pätkän sieltä täältä. Enkä olisi koskaan uskonut, että pesunkestävä rokkari osaa kirjoittaa näin! Seuraavana päivänä kävin ostamassa itselleni oman kopion kirjasta, koska arvasin, että tämä tulee vuosien saatossa luettua vielä useampaan otteeseen.

Hynysen pakinoista parhaat sisältävä teos ihastutti ja vihastutti. Äijäkirjallisuutta viimeisen päälle tämä on, mutta sopii mainiosti myös naisten luettavaksi - mikäli huumorintaju riittää. Hynynen dissaa teksteissään naisia aika rajusti, joten täysverisille feministeille en tätä kyllä suosittele luettavaksi. Itseäni tekstit naurattivat ja tämän kirjan parissa aika kului kuin siivillä. Pakinat ovat juuri sopivan pituisia siihen, että aina on aikaa lukea vaikka vain yksi. Itse tosin luin tämän läpi parilla istumalla ja todellakin nauroin ääneen.

Rokkarin pään sisältä kumpuaa varsin moniulotteista tekstiä aiheesta kuin aiheesta, oli kyse sitten radio Novasta, tosi-tv:stä tai tamponiostoksista. Ja elämä piteni taas rutkasti, sen verran tätä lukiessa tuli naurettua.

Kirjailija: Jouni Hynynen
Julkaisuvuosi: 2007
Kustantaja: Like Kustannus Oy
Sivumäärä: 166

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti