keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Coming Soon: Summer and the City

Osa teistä on saattanut tämän jo bongatakin, mutta jos joltain on jäänyt huomaamatta, on aivan pakko mainostaa! Candace Bushnell on jatkanu Sinkkuelämästä tutun Carrien alkutarinaa kirjalla Summer and the City.

Tässä tarinassa pääset seuraamaan Carrien ensimmäistä kesää New Yorkissa, saat tietää kuinka Carrie tutustui Samanthaan ja kuinka hänestä tuli se ihminen, jonka tv-sarjassa opit tuntemaan.

Kirja löytyy ainakin Akateemisesta kirjakaupasta, uskoisin että myös muista englanninkielisiä kirjoja myyvistä liikkeistä. Itse en taaskaan jaksa suomennosta odottaa, mutta teille kärsivällisemmille voin infota, että suomenkielinen painos ilmestyy lokakuussa nimellä Ensimmäinen kesä New Yorkissa.

4 kommenttia:

 1. haluaisin kanssa ite lukee tämän ! tosin nyt on jo parikirjaa ns. "jonossa" joten en taida ehtiä ihan pian lukemaan :D mutta jos tämän hankit niin kerroppa että millanen !

  muuten, lauren conradin kirjoja on kehuttu aika paljon ja itsekin ostin kaksi ensimmäistä hänen kirjoistaan. en ole vielä aloittanut lukemaan, mutta jos chicklit yhtään iskee, niin kuulemman noi on vähän samantyyppisiä kun kinsellan & kelkin kirjat ! olisi kiva kuulla sunkin mietteet vaikka siitä ekasta osasta :)

  VastaaPoista
 2. Enpä ole noihin Lauren Conradin kirjoihin ehtinyt vielä tutustua, mutta laitetaan vinkki korvan taakse :)

  VastaaPoista
 3. Vau, olipas hyvä, että törmäsin tähän. Kaveri fanittaa kyseistä sarjaa, joten ostin hänelle aiemmin sen ekan Carrien kirjan. Pitänee nyt ostaa tämä ;)

  VastaaPoista