perjantai 20. heinäkuuta 2012

Lucy Dillon - The Secret of Happy Ever After

Viime vuonna ilmestynyt The Secret of Happy Ever After oli allekirjoittaneelle ensikosketus Lucy Dillonin teoksiin. Olin jo moneen kertaan kirjakaupan hyllyillä käännellyt Paritanssia-teosta käsissäni, mutta jostain syystä sen ostaminen aina vain jäi ja jäi. 

The Secret of Happy Ever After eksyi hyllyyni alunperin tasan tarkkaan nimen ja söpöäkin söpömmän perusteella, enkä odottanut kirjalta sen kummempaa kuin aivot narikkaan -lukemista kesäksi. Toisin kuitenkin kävi. 

Perfektionistisia luonteenpiirteitä omaava Michelle muistutti jollain tapaa omasta itsestäni ja elämästäni, ja kirjakauppaa pyörittävän Annan kanssa saatoin eksyä tuntikausiksi kirjojen herättämään haavemaailmaan. Tätä lukiessa mieleen palasivat myös omat lapsuuden suosikkikirjat. 

The Secret of Happy Ever After on kirja kaikille kirjoja rakastaville. Siinä kirjat ovat osa päähenkilöiden jokapäiväistä elämää. Vaikka onnellisia loppuja ei aina olekaan, on ihana päästä mukaan siihen taianomaiseen maailmaan, jossa rakkaus, salaiset puutarhat ja jättipersikat ovat arkipäivää. Ja usko siihen omaankin onnelliseen loppuun kasvaa taas.

Falling in love is only the start of the story...

Alkuteos: The Secret of Happy Ever After
Kirjailija: Lucy Dillon
Julkaisuvuosi: 2011
Kustantaja: Hodder & Stoughton Ltd
Sivumäärä: 493Ei kommentteja:

Lähetä kommentti