keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Uutuuksia omassa hyllyssä

Juuri ennen etelänreissua eksyin puolivahingossa pitkästä aikaa Adlibriksen nettisivuille, ja niinhän siinä kävi, että reissusta tullessa postissa odotti paketti uusia kirjoja odottamaan lukemista.

Lindsey Kelkin I heart Vegas jatkaa I heart New York ja I Heart Hollywood -kirjoista tutun Angelan tarinaa. Ennen Vegasia väliin kuuluu vielä I heart Paris, joka jo omasta hyllystäni löytyy. Angelan tarina jatkuu vielä Las Vegasista eteenpäinkin, sillä sarjaan ilmestyi kesäkuussa uusi osa, I heart London. Näissähän sitä riippumattolukemista riittääkin.


I heart -sarjan kirjoja tutkiessani törmäsin myös itsenäiseen Kelkin romaaniin. The Single Girl's To-Do List on takakansitekstin mukaan parasta lääkettä sydänsuruihin, ja todistaa, että rakkaus löytyy kyllä, jos sille vain antaa mahdollisuuden.

Itse olen vallan ihastunut noihin aiemmin lukemiini Kelkin kirjoihin, enkä usko että nämäkään tuottavat pettymystä. Itse luen romaanit varsin mielelläni englanniksi, mutta silti toivoisin, että joku kustantaja nämäki suomentaisi. Lukijoita varmasti riittäisi kyllä.


Kolmas kirja paketissani oli Lucy Dillonin Walking Back to Happiness, jota ei myöskään ole vielä suomennettu. Paritanssia ja Eksyneiden sydänten koti -kirjoilla vankan lukijakunnan Suomessakin saavuttanut Dillon jatkaa tällä kirjalla tarinaa tutusta kaupungista, uusilla ihmisillä vain. Ja tästä varmasti on se suomennettukin versio luvassa.

Näiden - ja jo aiemmissa postauksissa mainittujen - kirjojen parissa varmasti kuluu tänä kesänä ja tulevana syksynä tunti jos toinenkin. Entäs te muut, mitä teillä on tänä vuonna lomalukemisena?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti